Beste,

Sinds we in 2007 onze eerste huishoudhulp hebben aangenomen is Danika uitgegroeid tot een volwaardig dienstenchequebedrijf met een professioneel team aan consulenten, coaches, administratief medewerkers, management, en meer dan 550 geweldige huishoudhulpen en strijksters. Een mooi parcours waar we erg dankbaar voor zijn. Zonder onze fantastische huishoudhulpen en u, onze trouwe klant, hadden we dit nooit kunnen bereiken.

Het runnen van zo'n groot bedrijf brengt echter ook steeds grotere uitdagingen met zich mee. Onder andere het moeten omgaan met de recente impact van Corona en de veranderende arbeidsmarkt heeft ons doen inzien dat Danika nood heeft aan versterking. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een passende overnemer om de fakkel door te geven. We vonden hiervoor de geschikte partner in GreenHouse Dienstencheques, dat vanaf 1 april alle dienstenchequeactiviteiten van Danika zal overnemen.

GreenHouse Dienstencheques werd opgericht in 2003 en was een pionier in de dienstenchequesector. Het maakt deel uit van een cluster van dienstenchequebedrijven rond de sociale ondernemer Nico Daenens. Door de overname van Danika, versterkt GreenHouse in Oost-Vlaanderen zijn huidige netwerk van 37 kantoren.   Bovendien zijn de waarden en normen van beide organisaties een perfecte ‘match’.  Beide dragen immers de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel en streven steeds naar een professionele, kwaliteitsvolle en menselijke aanpak op maat van elke klant en medewerker.

Verdere informatie volgt in de komende weken u kan alvast eens een kijkje nemen op de website van GreenHouse.

Menno Meertens en Kristel Van der heyden

Danika Dienstencheques

Arvin Willemse

Algemeen Directeur GreenHouse